Liva Audio højtaler filosofi

Liva Audio’s åbne højtaler system, er udviklet med henblik på at opnå lydgengivelse som det lyder i live musik. En lyd som opleves med alle sanser.

Det er med respekt for musikken og dens udøvere, at vi ønsker at viderebringe deres værker på den bedste måde. Vores grundfilosofi er enkelthed, for at bevare musikalitet og dynamik.

LA enhederne i samspil med det åbne højtalersystem, sikrer at den rigtige synergi opnås. Vores danske design, med rødder i dansk møbel arkitektur, har været en bunden opgave, der ligesom musikinstrumentet er en nødvendig del af lydbilledet. Lydkvaliteten har samme høje niveau, fra det mindste system LA 10/10, til det største lydsystem LA 12/18. Vores fire højtaler systemer spænder bredt og kan løse en lang række lydopgaver. Alle musikgenrer gengives med lige stor nøjagtighed og afslører kvaliteten af indspilningen.

Der bliver ikke skjult noget, alt kommer med.

Vores højtaler er et instrument, hvis opgave er at formidle alt ned til mindste detalje. De er udviklet med stor passion og mange trænede musikkyndige ører. De gengiver overtoner af samtlige instrumenter i et helt symfoniorkester og med den renhed og dynamik som det fortjener. Vores egen LA Driver er den samme på alle fire systemer. Lyden er naturlig organisk, med fin opløsning og overskud.

LA Coax og LA Driverenheder sikrer perfekt stereoperspektiv og timing.

LA Basenheder starter og stopper når de skal. Dette er nødvendigt for at sikre, at de detaljer og nuancer som eksisterer i basområdet, videregives korrekt.

LA 10/10 | LA 10/12 | LA 12/15 | LA 12/18